wordt aandeelhouder

Muziektheater De Plaats maakt in het kader van Wageningen 750 jaar in samenwerking met zeventien amateurverenigingen uit Wageningen een voorstelling op acht locaties in de stad. Meer dan vierhonderd amateurkunstenaars zullen van 29 mei t/m 8 juni 2013 van Wageningen een groot en enerverend theater maken. De theaters! Alle acht goed! Forum gebouw en het Kasgebouw Unifarm van Wageningen UR, de kerk op de markt, de voetbalkooi achter de Pomona-flat, Achterkant silo complex met brandtrappen van AgruniekRijnvallei, het Wallepad, één van de Sterflats en het gebouw van de Wageningse Studentenvereniging Ceres.
Met het kopen van een aandeel Ontroerend Goed Expeditie W750 maakt u deze voorstelling mede mogelijk. U investeert op een persoonlijke manier in deze unieke Wageningse voorstelling.
Een aandeel Ontroerend Goed Expeditie W750 kost € 100,- en vertegenwoordigt voor de aandeelhouder de volgende waarde: u wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van Expeditie W750, u wordt uitgenodigd voor de feestelijke aandeelhoudersbijeenkomst vóór aanvang van de première, u krijgt het recht op vóórinschrijving op de kaartverkoop, u wordt als aandeelhouder vermeld in het aandeelhoudersregister op de website en in het programmaboek en u ontvangt het speciaal ontworpen speldje Ontroerend Goed als eervol insigne.
De Plaats is een stichting met ANBI status. Giften in de vorm van Ontroerend Goed aandelen zijn derhalve aftrekbaar voor de belasting.

Inschrijfformulier Ontroerend Goed Aandelen Expeditie W750
* indicates required field
schrijft in op