repetitie ill Skill junior


De juniorgroep van ill Skill Squad is nèt begonnen met repeteren voor Expeditie W750. Erik en Thomas Bos werken met de groep aan losse stukjes choreografie die als een soort bouwstenen fungeren. Straks worden die stukjes samen met de stukken muziek van de slagwerkgroep van de Harmonie Wageningen (die nu ook nog niet vastliggen) in elkaar gepast voor het uiteindelijke resultaat. Over een paar weken gaan Erik en Thomas met de dansers bij de repetities van de slagwerkers kijken. Daarna bekijken ze samen hoe de puzzel in elkaar gaat steken.
Vandaag is Rob van Plateringen van de slagwerkgroep bij de Ill Skill Squad repetitie, evenals Albert Hoex.
W750IllSkillSquadjrkl
De groep werkt hard. Keer op keer worden de bewegingen herhaald. Al snel krijgt het vorm, en al zijn de repetities nog maar net gestart, ik begin al voor me te zien hoe ze daar straks zullen staan in de voetbalkooi van Pomona, met de slagwerkers achter zich en omringd door een decor van flats. Dat gaat geweldig worden.
Na de repetitie nemen Albert, Rob, Erik en Thomas nog een kijkje bij de voetbalkooi. Nu nog een leeg verregend veld met vier pratende, gebarende mannen, maar straks in juni een plek vol publiek, dansers en slagwerkers.
Om naar uit te kijken!

8543862477_7a20c43b9a