instructie correspondenten en fotografen

Correspondenten, fotograferen en filmpjesmakers
De correspondenten, fotografen en filmpjesmakers brengen het verhaal achter Expeditie W750 tot leven met foto´s, tekst en filmpjes. Wie zijn de spelers op die ene locatie? Wat spelen ze? Wie is de tijdelijk theaterdirecteur? Met de inbreng van de correspondenten, fotografen en filmpjesmakers zorgt De Plaats dat de website steeds actueel blijft. Dat verhoogt de voorpret van de spelers. En het geeft het publiek alvast een kijkje achter de schermen.

Een correspondent volgt bepaalde scènes
Op de pagina locaties en cast staan alle scènes beschreven. Op de repetitieplanningspagina kun je precies zien wanneer de repetities gepland staan. Je mag een keuze maken welke scène of scènes je wilt volgen. Dat geef je aan Jeanet door. Zij kijkt dan even of iemand anders deze scène misschien al volgt en overlegt met de artistiek begeleider of het goed is dat je bij de repetitie(s) komt. Daarna ontvang je bericht en kun je aan de slag.

Inhoud
De stukjes tekst mogen maximaal 200 woorden zijn.
Ieder stukje tekst voorzie je van een aantal foto´s.

Aanleveren van materiaal
De tekst en (de links naar) de foto’s stuur je naar Jeanet. Wanneer je veel en grote foto´s hebt, is het beter om van Flickr gebruik te maken. Instructies over Flickr vind je hier.

Voorbeelden
Voorbeelden van foto- en tekstverslagen en zelfgemaakte filmpjes vind je o.a. op de website van WestWaarts bij impressies van de voorstellingen en repetitieverslagen.