kaartverkoop

De kaartverkoop van Expeditie W750 start op 6 mei.
Expeditie W750 is een voorstelling van muziektheater scènes op acht verschillende locaties in Wageningen. Het publiek ziet elke avond zeven scènes (per avond speelt een van de scènes niet). Een overzicht van alle acht scènes (en de data waarop scènes niet spelen) vindt u hier.

Voorstellingen
woensdag 29, donderdag 30, vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni
woensdag 5, donderdag 6, vrijdag 7, zaterdag 8 juni

Aanvangstijd
19.30 uur

Prijs
€ 15,- / € 10,- (8 –16 jaar, CJP of studentenkaart)

Programmaboekje
In het programmaboekje vindt u de beschrijvingen van de scènes, de makers en de spelers en foto’s van locaties en casts. U kunt bij de kaartjes meteen programmaboekjes meebestellen. Deze kosten €2,- per stuk.

De tijdelijke foyer
De voorstelling begint en eindigt vanuit een centraal punt: de kerk op de Markt. De koffie is klaar een uur vooraf aan de voorstelling.
Vanuit de tijdelijke foyer gaat het publiek onder begeleiding van een publieksbegeleider de voorstelling bekijken. Het publiek gaat van locatie naar locatie, deels te voet en de langere afstanden per bus.

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling gaat de bar open in de tijdelijk foyer. Daar ontmoeten spelers en publiek elkaar.

Online bestellen
U kunt kaartjes online bestellen en meteen afrekenen (via Ideal of credit card). Op het bestelformulier kiest u voor een voorstellingsdatum en het aantal kaarten (vul het gewenste aantal in in de kolom # kaartjes). Bestelt u kaarten met korting (CJP, student, 8-16 jaar), zet dan het gewenste aantal in de kolom # kaartjes CJP/student.
Wilt u voor meer dan drie verschillende dagen kaartjes kopen, klik dan op Extra bestelregels.
Na het afrekenen ontvangt u een bevestiging per email. Print deze uit en neem de kaartjes mee naar de voorstelling. Zonder geprint kaartje kunt u niet mee op Expeditie.
Naar de kaartverkoop (geopend vanaf 6 mei)

Slecht ter been?
Bent u slecht ter been, minder valide of gebruikt u een rolstoel? Dat hoeft geen beletsel te zijn. Vul het formulier in en wij stellen de passende route samen.