informatieavond vrijwilligers


Maandagavond 18 maart was de vrijwilligersinformatieavond in de bblthk. Jeanet Hacquebord van De Plaats gaf uitleg over Expeditie W750 en de rol van de vrijwilligers. Door haar bevlogen presentatie werden de aanwezigen steeds enthousiaster.

Na een kopje koffie en de eerste kennismakingen vertelde Marieke Griffioen van toneelvereniging WDT hoe zij in de vereniging al een hele tijd terug aan het denken waren over Wageningen 750. Hoe ze vervolgens een voorstelling van De Plaats in Arnhem zag en dacht: dit is het! En nu is Expeditie W750 dus volop in voorbereiding.
Jeanet Hacquebord vertelde hoe Expeditie W750 precies in elkaar steekt, wat voor vrijwilligers er nodig zijn, wat de verschillende taken inhouden en hoe het allemaal gaat verlopen.

Publieks- en locatiebegeleiders
Er zijn vooral publieks- en locatiebegeleiders nodig: mensen die het publiek meenemen van locatie naar locatie, en mensen die het publiek op de locatie ontvangen.
Verder zijn er er rondom de voorstellingen vrijwilligers nodig die op het beginpunt koffie en thee schenken of na afloop de bar bemannen.

Naarmate de avond vorderde steeg het enthousiasme. Er werden veel vragen gesteld en veel inschrijvingsformulieren ingevuld.
Expeditie W750 gaat héél leuk worden en het is geweldig om daar deel van uit te maken en het spektakel mee te beleven.
Dus kom op Wageningen, er zijn nog steeds vrijwilligers nodig!