Ceres cast

wstv
De Wageningsche Studenten Tooneel Vereeniging “Pierrot et Colombine” is een ondervereniging van de studentenvereniging Ceres. Elk jaar wordt door een steeds wisselende groep studenten een voorstelling op de planken gezet, onder begeleiding van onze regisseur Wouter Ribbels.
In 2013 wordt het stuk ‘het Misverstandt’ van Peer Wittenbols opgevoerd. Dit is een modern stuk, waarin God erachter komt wat er aan zijn schepping mankeert; waarin een zowel de dynamiek van rouw en dood als van leven en liefde op een open en toegankelijke manier worden weergegeven. De voorstellingen vinden plaats op 22 en 23 mei, en op 9, 11, 12 en 13 juni. Alle voorstellingen zijn in de openlucht, en de voorstelling op 9 juni is een matinee.
Meer informatie over ons is te vinden op de WSTV website.


Sonante is een symfonieorkest, bestaande uit zo’n 35 gevorderde amateurstrijkers en -houtblazers afkomstig uit Wageningen en (wijde) omstreken (van Amersfoort tot Nijmegen en van Kesteren tot Ede). Wij programmeren 2 concertseries per jaar, één in het voorjaar en één in het najaar. Iedere concertserie bestaat uit een concert voor volwassenen en een kinderconcert. Wij spelen muziek van verschillende stijlen die voor een breed publiek toegankelijk is: van barok tot hypermodern. Vaak werken we samen met koren uit de omgeving of met bekende solisten; meestal solisten die aan het begin van hun solocarrière staan. In het voorjaar van 2009 hebben we opgetreden met Gwyneth Wentink op harp, Laura van der Stoep op altviool en Lars Wouters van den Oudenweijer op klarinet. In het najaar van 2009 hebben we de inmiddels wereldberoemde harpiste Lavinia Meijer uit Bennekom begeleid. Sinds december 2010 staat Sonante onder leiding van dirigente Hebe de Champeaux.
Naar de website van Sonante.

Te gast in de Sociëteit van de Wageningse Studentenvereniging Ceres. Ceres is opgericht in 1878 en viert in 2013 van 10 tot en met 25 mei haar 27ste Lustrum.
Ceres